Αντιμετωπίστε την Στυτική Δυσλειτουργία με 6 Βήματα

1oν-Ενημερωθείτε

Ως στυτική δυσλειτουργία θεωρείται η μειωμένη ικανότητα ενός άνδρα να έχει στύση ή να διατηρήσει τη στύση του για εύλογο χρονικό διάστημα. Τα αίτια που μπορούν να οδηγήσουν σε μια τέτοια, δυσάρεστη κατάσταση, είναι πολλά όπως:
Ψυχογενή
Άγχος, κατάθλιψη, συζυγικές προστριβές, φόβος αποτυχίας, άγνοια και κακή πληροφόρηση, θρησκευτικοί λόγοι, μανιακή/καταναγκαστική προσωπικότητα, ψυχιατρικό νόσημα.
Νευρογενή
Σχεδόν κάθε νόσημα του κεντρικού νευρικού συστήματος όπως νόσος Parkinson, εγκεφαλικά επεισόδια, κακώσεις/τραυματισμοί σπονδυλικής στήλης, κήλες μεσοσπονδυλίων δίσκων, κλπ ή του περιφερικού νευρικού συστήματος, κυρίως χειρουργικές επεμβάσεις.
Αρτηριακά
Απόφραξη αρτηριών μετά από τραυματισμό, αρτηριοσκλήρυνση αλλά και γνωστοί προδιαθεσικοί παράγοντες όπως κάπνισμα, υπέρταση, υψηλή χοληστερίνη και σακχαρώδης διαβήτης.
Φλεβικά
Αποτελεί ένα από τα συχνότερα αίτια και μπορεί να οφείλεται στην παρουσία συγγενών φλεβικών διαταραχών του πέους, σε εκφυλιστικές παθήσεις (νόσος Le Peyronie, ηλικιωμένοι, διαβητικοί) ή τραυματισμούς του ινώδους χιτώνα του πέους, σε δομικές μεταβολές του στυτικού ιστού (λόγω γήρανσης, καπνίσματος, διαβήτη, κλπ), σε ανεπαρκή χάλαση των μυϊκών ινών (αγχώδεις διαταραχές, κλπ) και άλλα.
Ενδοκρινικά
Ο σακχαρώδης διαβήτης, ο υπογοναδισμός, η υπερπρολακτιναιμία και οι παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα (υπερ- ή υπο-θυρεοειδισμός).
Φαρμακευτικά
ορισμένα αντιυπερτασικά, διουρητικά, αντιεπιληπτικά, αντικαταθλιπτικά, ηρεμιστικά και διάφορα άλλα φάρμακα.
Τοξικές ουσίες
Κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά.

Αντιμετωπιση με 6 βηματα τη στυτική δυσλειτουργια

2ον-Αντιληφθείτε ότι δεν συμβαίνει μόνο σε εσάς

Το 52% των ανδρών μεταξύ 40-70 ετών εμφανίζουν κάποια μορφή στυτικής δυσλειτουργίας.
Η συχνότητα της διαταραχής αυξάνει με την ηλικία, λόγω της αύξησης της συχνότητας διαφόρων άλλων παθήσεων με την πάροδο της ηλικίας (παθήσεις των αγγείων, σακχαρώδης διαβήτης, κλπ), κάπνισμα, λήψη φαρμάκων, κλπ.
Στις νεαρότερες ηλικίες έχει βρεθεί ότι περίπου το 30% των ασθενών εμφανίζει οργανικές βλάβες, ενώ ψυχογενείς παράγοντες υπάρχουν στο 70%.

3ον-Μην Πανικοβάλλεστε, Υπάρχουν Λύσεις

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων στύσης, από φάρμακα, βότανα μέχρι και ορμονικές θεραπείες.

Καθώς όμως λίγοι άνδρες γνωρίζουν τις αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας που παρουσιάζουν, τις περισσότερες φορές εμπιστεύονται λάθος προϊόν με αποτέλεσμα να απογοητεύονται και να χάνουν την πίστη στις ικανότητές τους.

Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να κάνετε την σωστή επιλογή!

4ον-Λύσε το Πρόβλημα με HAPI END

Το νέο καινοτόμο προϊόν από φυτικά δραστικά συστατικά που αντιμετωπίζει με ασφάλεια και χωρίς παρενέργειες εκατομμυρίων ανδρών, προσφέροντάς τους μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή, γεμάτη αυτοπεποίθηση.

 • Αυξάνει την τεστοστερόνη
 • Δρα απευθείας στα κέντρα διέγερσης του ανδρικού οργανισμού
 • Με φυτικά συστατικά που ενισχύουν την σεξουαλική επιθυμία
 • Είναι απόλυτα ασφαλές
 • Επαναφέρει σταδιακά την ομαλή σεξουαλική λειτουργία
 • Αυξάνει την αντοχή και κατ’ επέκταση την απόλαυση ;;
 • Με την εγγύηση της ελβετικής εταιρείας EXELANE
 • Αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ 47401/27-04-2018
  HAPI END για Happy End
 • ΔΕΝ κοστίζει ακριβά
 • ΔΕΝ απαιτείται ιατρική συνταγή
 • ΔΕΝ περιέχει γλυκόζη και γλυκαντικές ουσίες
 • ΔΕΝ αυξάνει την αρτηριακή πίεση
 • ΔΕΝ έχει παρενέργειες

Απόκτησε το με τον πλέον διακριτό τρόπο, ακόμη και ανώνυμα

5ον-Παράγγειλε HAPI END Τώρα ,με Απόλυτη Εχεμύθεια

Όλοι εμείς σεβόμαστε την επιθυμία σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας.

Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε ένα μηχανισμό παραγγελιοληψίας  και αποστολών με αποκλειστικό στόχο την μη-έκθεση των στοιχείων σας. Απόκτησε το HAPI END με τον πλέον εχέμυθο και διακριτικό τρόπο ακόμη κι ανώνυμα, καλώντας τώρα το 23.15. 500.000
ή μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας

6ον-Παρέλαβε το σε διακριτική συσκευασία

Η εταιρεία συνεργάζεται με την ACS Courier η οποία διαθέτει 300 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας το κατάστημα που σας εξυπηρετεί και να παραλάβετε από εκεί το πακέτο σας, το οποίο θα είναι χωρίς να αναγράφεται πουθενά κάτι που να προσδιορίζει το προϊόν , τον αποστολέα η τον παραλήπτη.

Όλοι εμείς σεβόμαστε την επιθυμία σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας.

Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε ένα μηχανισμό παραγγελιοληψίας  και αποστολών με αποκλειστικό στόχο την μη-έκθεση των στοιχείων σας.

Διακριτική Αγορά