Σχετικά με το HAPI END

Το νέο καινοτόμο προϊόν από φυτικά δραστικά συστατικά που αντιμετωπίζει με ασφάλεια και χωρίς παρενέργειες το πρόβλημα εκατομμυρίων ανδρών, προσφέροντάς τους μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή, γεμάτη αυτοπεποίθηση.

 • Αυξάνει την τεστοστερόνη
 • Δρα απευθείας στα κέντρα διέγερσης του ανδρικού οργανισμού
 • Με φυτικά συστατικά που ενισχύουν την σεξουαλική επιθυμία
 • Είναι απόλυτα ασφαλές
 • Επαναφέρει σταδιακά την ομαλή σεξουαλική λειτουργία
 • Αυξάνει την αντοχή και κατ’ επέκταση την απόλαυση ;;
 • Με την εγγύηση της ελβετικής εταιρείας EXELANE
 • Αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ 47401/27-04-2018
  HAPI END για Happy End
 • ΔΕΝ κοστίζει ακριβά
 • ΔΕΝ απαιτείται ιατρική συνταγή
 • ΔΕΝ περιέχει γλυκόζη και γλυκαντικές ουσίες
 • ΔΕΝ αυξάνει την αρτηριακή πίεση
 • ΔΕΝ έχει παρενέργειες

Απόκτησε το με τον πλέον διακριτό τρόπο, ακόμη και ανώνυμα

Η Φυσιολογία Της Στύσης

Η στύση επιτυγχάνεται όταν ο οργανισμός αυξάνει την ροή αίματος στο πέος.
Η αυξημένη ροή αίματος διευρύνει τον ιστό του πέους με αποτέλεσμα την αύξηση της σκληρότητας και του μεγέθους.
Έχει αποδειχθεί ότι η συχνή σεξουαλική επαφή λειτουργεί καταλυτικά στον να μην υπάρχει στυτική δυσλειτουργία.
Όταν δεν υπάρχει καλή κυκλοφορία λόγω ασθένειας, παχυσαρκίας, ή ψυχογενών παραγόντων επηρεάζεται ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα.
Αυτό καθιστά το HAPI END περισσότερο από ένα απλό συμπλήρωμα διατροφής με στόχο την βελτίωση της στύσης.
Είναι ένας άριστος τρόπος για να βελτιώσετε γενικά την σεξουαλική σας υγεία.

Η Δράση Του

Το HAPI END όντας καινοτόμος μέθοδος, επιτυγχάνει άμεση στύση, χωρίς να δημιουργεί απότομο σοκ στον οργανισμό και χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την υγεία του χρήστη, εξασφαλίζοντας σταδιακά ακόμη μεγαλύτερη σεξουαλική απόδοση, επαναφέροντας την καλή σεξουαλική λειτουργία και ικανότητα του. Για την επίτευξη αυτού, ιδανική δοσολογία είναι το HAPI END να λαμβάνεται σε τακτική βάση, και όχι μόνο προ της σεξουαλικής πράξης.
Εξυπακούεται ότι ο συνδυασμός του HAPI END με σωστή υγιεινή διατροφή εξασφαλίζει ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Συστατικά

Το HAPI END διατίθεται σε μορφή κάψουλας και είναι ένα πολυσφαιρικό μείγμα 7 ξεχωριστών φυτικών εκχυλισμάτων.

Τα συστατικά του HAPI END είναι τα ακόλουθα:
1. 525BFTM καινοτόμο συνεργαστικό σύμπλεγμα:1.1. Ξηρό εκχύλισμα σπόρων Vitis vinifera με 95% προανθοκυανιδίνες1.2. L-αργινίνη (ως υδροχλωρική L-αργινίνη 122mg)

2. Ξηρό εκχύλισμα ρίζας Eleutherococcus senticosus (Ελευθερόκοκκος)με 0,8% ελευθεροσίδες

3. Ξηρό εκχύλισμα καρπού Serenoa repens (Saw palmetto) με 30% λιπαρά οξέα

4. Ξηρό εκχύλισμα φύλλων Turnera diffusa (Damiana)

5. Βιταμίνη Β3 (Νιασίνη)

6. Ψευδάργυρος (ως γλυκονικός ψευδάργυρος 77mg)

7. Υδροξυπροπυλομεθυλοκυταρρίνης στεατικό μαγνήσιο

Συμπεράσματα

Στον κόσμο των ανδρών που επιλέγουν ένα φυσικό συμπλήρωμα για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας και βελτίωσης της στύσης, το HAPI END ξεχωρίζει ως ένα από τα ελάχιστα συμπληρώματα διατροφής, που μπορούν να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς του.

Ο συνδυασμός των φυτικών εκχυλισμάτων αποσκοπεί στην τόνωση της παραγωγής τεστοστερόνης, η οποία έχει το επιπλέον πλεονέκτημα να προσφέρει αύξηση της μυϊκής μάζας και της γενικής αντοχής.
Επηρεάζουν άμεσα τα αρσενικά σεξουαλικά και αναπαραγωγικά συστήματα, αυξάνοντας την ροή του αίματος σε αυτές τις συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, με αποτέλεσμα την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής.
Τέλος ο συνδυασμός των συστατικών του καθώς και ο συλλογικός τρόπος σχεδιασμού αυτών, προσφέρει επιπλέον βελτίωση στην σεξουαλική απόδοση του άντρα με αποτέλεσμα σταδιακά ο οργανισμός να επανέρχεται στην αρχική καλή λειτουργία του.

Είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται με το σώμα των ανδρών προκειμένου να αυξήσει την σεξουαλική τους απόδοση και να βελτιώσει τη σωματική και ψυχολογική τους υγεία και όχι ένα θαυματουργό φάρμακο ή ένα μαγικό φίλτρο που υπόσχεται ότι θα σας κάνει υπεράνθρωπο.

Τιμή Προσφοράς

Η τιμή οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για τους αγοραστές, συνεπώς και το HAPI END δεν αποτελεί εξαίρεση.
Θα πρέπει όμως αρχικά, ο καθένας να κατανοήσει ότι η τιμή ενός προϊόντος είναι άμεσα συνυφασμένη με το αποτέλεσμα το οποίο του προσφέρει αυτό, και στην συνέχεια να αναζητήσει το συγκεκριμένο προϊόν μέσω κάποιας προσφοράς και να το αποκτήσει με την καλύτερη δυνατόν τιμή.
Για να εξασφαλίσετε λοιπόν την καλύτερη τιμή και το μέγιστο δικό σας οικονομικό όφελος, μπορείτε να προμηθευτείτε το HAPI END και σε μεγαλύτερη ποσότητα.
Με την αγορά 6 συσκευασιών των 10 δισκίων η καθεμία, εξασφαλίζεται την καλή σεξουαλική σας ζωή για 2 ολόκληρους μήνες μόνο με 150€ αντί των 177€ κερδίζοντας ταυτόχρονα και τα έξοδα αποστολής.

ESHOP_HAPIEND_IMAGE

Όλοι εμείς σεβόμαστε την επιθυμία σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας.
Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε ένα μηχανισμό παραγγελιοληψίας  και αποστολών με αποκλειστικό στόχο την μη-έκθεση των στοιχείων σας.

Διακριτική Αγορά