Ερωτική Δυσλειτουργία

Η καλή σεξουαλική ζωή του ζευγαριού είναι καθοριστικός παράγοντας για την διατήρηση μιας σχέσης.

Η αλήθεια είναι ότι  με την πάροδο του χρόνου εξασθενεί ή ακόμη και χάνεται η σεξουαλική επιθυμία. Το κακό είναι ότι οι γυναίκες ερμηνεύουν πολλές φορές ότι η μη  ικανοποιητική στύση του συντρόφου τους συνδυάζεται με πιθανή απόρριψη, ή ότι τις βαρέθηκε, ή ότι βρήκε κάποια άλλη ή ότι κάτι δεν κάνουν καλ, δημιουργώντας τους πολλές φορές ενοχές.

Σίγουρα  οι γυναίκες μπορούν να το κρύψουν, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τους άντρες  καθώς είναι άμεσα ορατό. Αυτός είναι ένας λόγος και αφορά κυρίως τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί. Όμως κάποιο (ατύχημα) μπορεί να συμβεί για πολλούς και διάφορους λόγους.  Υπάρχει μία κατηγορία ανδρών που μπαίνουν  σε μια νέα σχέση και έχουν το άγχος μήπως δεν καταφέρουν να ικανοποιήσουν την σύντροφο τους.

Ένας ακόμη λόγος για μία πιθανή δυσλειτουργία είναι ο άντρας να έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, να είναι μανιώδης καπνιστής, να είναι υπέρβαρος,  να ακολουθεί κάποια φαρμακευτική αγωγή ή να έχει κάποια προβλήματα υγείας. Φυσικά η ηλικία επηρεάζει γιατί μεγαλώνοντας πέφτουν τα επίπεδα τεστοστερόνης, το κυριότερο όμως είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας και το καθημερινό στρεσάρισμα.

Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος φόβος σε έναν άντρα από το να νιώσει ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή και απογοήτευση όταν αυτό συμβεί έστω και για μία φορά.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν αρκετοί άντρες οι οποίοι θέλουν ακόμη περισσότερες επιδόσεις και μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση και επιβεβαίωση για έναν άντρα, από τον του λέει η σύντροφος του ότι είναι ο μοναδικός που την έκανε να νιώσει έτσι.

Πολλοί κάνουν ευχές …εύχομαι να μη συμβεί σε μένα, εύχομαι να της αρέσει, εύχομαι να την ικανοποιήσω, εύχομαι να μπορέσω ακόμη μια φορά… 

Contact to Listing Owner

Captcha Code
elGreek