Συχνές Ερωτήσεις

 1. Το HAPI END έχει παρενέργειες;

  Το HAPI END δεν εχει καθόλου παρενέργειες, δεν επηρεάζει την αρτηριακή πίεση ενώ δεν περιέχει γλυκόζη και άλλες γλυκαντικές ουσίες.
  Αντίθετα, O Zinc που περιέχει συμβάλλει για ένα υγιές καρδιαγγειακό σύστημα, η βιταμίνη D στη φυσική άμυνα του οργανισμού και το Tribulus Terrestris στη διατήρηση του μυικού τόνου και της ενέργειας στο σώμα.

 2. Υπάρχουν συγκεκριμένες ηλικίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν το HAPI END;

  Όχι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες.

 3. Μπορεί να το πάρει και κάποιος που δεν έχει πρόβλημα;

  Φυσικά και μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

 4. Κάποιος που θα το πάρει μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα;

  Το HAPI END δεν είναι φάρμακο, άρα έχει ένα ποιο ήπιο μηχανισμό λειτουργίας. Ιδανικά θα ήταν κάποιος να το έπαιρνε μετά το φαγητό για καλύτερη απορρόφηση.

 5. Πόσο διαρκεί η δράση του;

  Αυτό είναι υποκειμενικό εξαρτάται από τη διάθεση από την ηλικία το βάρος από το αν κάποιος έχει καταναλώσει αλκοόλ. Σε γενικές γραμμές τα συστατικά του είναι ενεργά έως και 24 ώρες.

 6. Αν κάποιος είναι διαβητικός μπορεί να πάρει το χάπι;

  Το HAPI END δεν περιέχει γλυκόζη η άλλες γλυκαντικές ουσίες. Συνεπώς δεν επηρεάζει ο δείκτης του σακχάρου. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης φαρμάκων θα πρέπει να συμβουλεύεται το γιατρό του.

 7. Αν κάποιος παίρνει φάρμακα για πίεση μπορεί να πάρει το HAPI END;

  Τα Φυσικά συστατικά του HAPI END δεν επηρεάζουν τους δείκτες της αρτηριακής πίεσης. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης φαρμάκων θα πρέπει να συμβουλεύεται τον γιατρό του.

 8. Ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία;

  Η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία είναι ένα χάπι 2 ώρες πριν τη σεξουαλική επαφή. Σε περίπτωση που κάποιος είναι υπέρβαρος ή επιθυμεί ισχυρότερα αποτελέσματα επιτρέπεται ως μέγιστη δοσολογία η ημερησία λήψη δύο δισκίων.

 9. Είναι εγκεκριμένο προϊόν;

  Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υπόκεινται σε διαδικασία αδειοδότησης.

  Το HAPI END είναι γνωστοποιημένο στον Εθνικό οργανισμό φαρμάκων της Ελλάδος και κυκλοφορεί νόμιμα μέσω των φαρμακείων.

 10. Για πόσο διάστημα μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος το HAPI END;

  Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα από την συνεχή λήψη του HAPI END. Η συστηματική χρήση του συμβάλει στην μεγιστοποίηση των ωφελών που προσφέρουν τα συστατικά του.

Contact to Listing Owner

Captcha Code