1. Εισαγωγή

Οι παρόντες Όροι αποτελούν τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου www.hapiend.gr, ο οποίος προσφέρεται προς χρήση στους ενδιαφερομένους επισκέπτες – χρήστες από την εταιρεία BELHORIZON ENTERPRISE LTD, η οποία εδρεύει στην Κύπρο, Τεπελενίου 13, 8010 Πάφος.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου για τα Cookies ισχύει για τον ιστότοπο www.hapiend.gr και για οποιονδήποτε ιστότοπο και επώνυμες σελίδες σε πλατφόρμες τρίτων, όπως το Facebook, Instagram, Twitter ή Youtube που λειτουργούν για λογαριασμό της BELHORIZON ENTERPRISE LTD και καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο η BELHORIZON ENTERPRISE LTD συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς, όταν επισκέπτεστε τον συγκεκριμένο ιστότοπο.

 

  1. Πρόσβαση στον ιστότοπο

Ο χρήστης – επισκέπτης με την πρόσβασή του στον ιστότοπο www.hapiend.gr αποδέχεται-συμφωνεί ότι έχει διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί πλήρως τους κατωτέρω όρους και αναγνωρίζει ότι δεσμεύεται από αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται αυτόν.

Η BELHORIZON ENTERPRISE LTD μέσω του ιστότοπου www.hapiend.gr παρέχει δωρεάν στον επισκέπτη-χρήστη τη δυνατότητα να ενημερωθεί σχετικά με το φυτικό συμπλήρωμα διατροφής HAPI END, να προβεί σε χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών όπως επίσης και τις δυνατότητες επικοινωνίας με την εταιρεία.

Η BELHORIZON ENTERPRISE LTD έχει δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση, ανακοινώνοντας τις εκάστοτε τροποποιήσεις μέσω του ιστότοπου της. Μετά την ανακοίνωση των εκάστοτε τροποποιήσεων, η χρήση του ιστότοπου λογίζεται ως αποδοχή των τροποποιήσεων αυτών.

 

  1. Συμπεριφορά χρηστών

Οι επισκέπτες -χρήστες του ιστότοπου www.hapiend.gr οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική Νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά που δύναται να έχει επιπτώσεις στους άλλους επισκέπτες-χρήστες και να προκαλέσει βλάβη ή δυσλειτουργία στον ιστότοπο και κατ’ επέκταση στην BELHORIZON ENTERPRISE LTD.

 

  1. Περιορισμός ευθύνης

Η BELHORIZON ENTERPRISE LTD χωρίς να ευθύνεται, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον διαδικτυακό  www.hapiend.gr να είναι πλήρεις, ακριβείς και σαφείς. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, η BELHORIZON ENTERPRISE LTD δεν ευθύνεται για λάθη, παραλείψεις, ή οποιεσδήποτε ελλείψεις που αφορούν στις πληροφορίες, για καθυστερήσεις ή διακοπές ή αδυναμία μεταδόσεως των πληροφοριών ή για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον επισκέπτη -χρήστη λόγω της χρήσεως αυτών των πληροφοριών.

Το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστά οικονομική, νομική ή άλλη συμβουλή, παρότρυνση ή προτροπή για τη διενέργεια οποιαδήποτε επενδυτικής ή άλλης πράξεως και η BELHORIZON ENTERPRISE LTD ουδεμία ευθύνη φέρει για τη χρήση του διαδικτυακού τόπου από τους επισκέπτες/χρήστες, οι οποίοι ενεργούν με βάση την ιδιωτική τους βούληση.

 

  1. Ασφάλεια του διαδικτυακού τόπου

Η πρόσβαση στον ιστότοπο παρέχεται με πρωτοβουλία του επισκέπτη-χρήστη και όχι της BELHORIZON ENTERPRISE LTD.

Ο επισκέπτης-χρήστης του ιστότοπου είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως π.χ. υπολογιστή ή κινητό, λογισμικό, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό καθώς και οποιαδήποτε υπηρεσία που είναι αναγκαία για να αποκτά πρόσβαση σε αυτόν. Είναι επίσης υπεύθυνος για την προστασία του συστήματός του από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό.

Η BELHORIZON ENTERPRISE LTD έχει λάβει στο μέτρο του δυνατού, όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία του ιστότοπου από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό και ελέγχει με συστήματα ασφαλείας την πρόσβαση στις ιστοσελίδες για την αποτροπή επιθέσεων και άλλων μη επιτρεπόμενων ενεργειών, δεν εγγυάται όμως ότι το περιεχόμενο του ιστότοπου είναι ελεύθερο ιών, λαθών και άλλων επιζήμιων στοιχείων και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον ως άνω εξοπλισμό του χρήστη, στο λογισμικό ή στα αρχεία του, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία που μπορεί ο χρήστης να υποστεί από τις ανωτέρω αιτίες.

 

  1. Πολιτική για Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου με πληροφορίες, τα οποία μπορεί να αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας ή την συσκευή κινητού τηλεφώνου ή του tablet που χρησιμοποιείτε όταν πλοηγήστε σε έναν ιστότοπο, όταν συμμετέχετε σε οποιουσδήποτε διαγωνισμούς, όταν εγγράφεστε για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία κλπ.

Τα cookies εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς, όπως το να σας επιτρέπουν να περιηγείστε αποτελεσματικά μεταξύ των ιστοσελίδων, να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας ώστε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστη όταν επιστρέψετε σε έναν ιστότοπο που έχετε ήδη επισκεφτεί.

Ο ιστότοπος www.hapiend.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο περιβάλλον για τους επισκέπτες-χρήστες του. Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι κυρίως cookies απαραίτητα για την παροχή της προσφερόμενης υπηρεσίας αλλά και cookies για την στατιστική ανάλυση και λειτουργικότητα του ιστότοπου.

Τα διαφημιστικά cookies (Google AdWords) χρησιμοποιούνται ώστε τα διαφημιστικά μηνύματα να έχουν μεγαλύτερη σχέση με εσάς. Αυτά εκτελούν διάφορες λειτουργίες ώστε να μην επανεμφανίζονται συνέχεια οι ίδιες διαφημίσεις, να διασφαλίζουν οι διαφημίσεις να εμφανίζονται σωστά με βάση τα ενδιαφέροντά σας.

Τα Cookies αναλυτικής επίδοσης (Google Analytics) συλλέγουν πληροφορίες που χρησιμοποιούνται, είτε σε συγκεντρωτική μορφή για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος www.hapiend.gr ή πόσο αποτελεσματικές είναι οι προωθητικές ενέργειες – οι εκστρατείες μάρκετινγκ.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας να σας ειδοποιεί πριν την αποθήκευση ενός cookie ή να απενεργοποιεί τα cookies (όμως όταν το κάνετε αυτό, μπορεί κάποιοι από τους ιστοτόπους μας να μην λειτουργούν σωστά).

 

  1. Πληροφορίες που συλλέγουμε

Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες όταν πλοηγήστε στον ιστότοπο μας, όταν συμμετέχετε σε οποιοδήποτε διαγωνισμό μας, όταν εγγράφεστε για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία κλπ. Επίσης συλλέγουμε τα δεδομένα που εμπεριέχονται στις σχετικές φόρμες-σελίδες όταν ζητάμε απαιτούμενες πληροφορίες από εσάς, όταν δημιουργείτε έναν Λογαριασμό σε εμάς ή όταν προβείτε στην αγορά προϊόντος. Όταν επισκέπτεστε στους ιστότοπους ή τις εφαρμογές μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Twitter ή Google+ ενδέχεται να συλλέξουμε από αυτούς τους ιστότοπους πληροφορίες που εσείς καθιστάτε διαθέσιμες στο κοινό μέσω του προφίλ σας, με σκοπό να βελτιώσετε την εμπειρία σας ως χρήστης και να σας προσφέρουμε ουσιαστικό περιεχόμενο.

 

  1. Προσωπικά Δεδομένα & Πολιτική Απορρήτου

Η προστασία και διαχείριση των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη-χρήστη του ιστότοπου www.hapiend.gr διέπεται από τους παρόντες Όρους Χρήσης, τα οριζόμενα στο Ελληνικό Δίκαιο (Ν.2472/1997, όπως ισχύει και τις διατάξεις κανονιστικού χαρακτήρα) όπως και τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr) και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (EE 2016/679).

Τα στοιχεία αυτά, με την επιφύλαξη των παρακάτω, δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων περί γνωστοποιήσεώς τους προς τις αρμόδιες και μόνο Αρχές.

Η συλλογή των στοιχείων σας (προσωπικά δεδομένα) που συλλέγονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας από την BELHORIZON ENTERPRISE LTD, πραγματοποιείται από εμάς με σκοπό την εξυπηρέτησή σας σε ζητήματα παροχής υπηρεσιών ή προϊόντων ή στο πλαίσιο ενημέρωσής σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η συναίνεσή σας που δίνεται μέσω της φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα τηρούνται για ένα μήνα μετά την επικοινωνία  σας μαζί μας, εκτός εάν έχετε επιλέξει να λαμβάνεται Newsletters, οπότε και διατηρούνται για δύο (2) χρόνια.

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε αίτημα για πρόσβαση και διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας ή δικαιώματος αντίταξης στην επεξεργασία, καθώς και δικαιώματος στη φορητότητα των δεδομένων. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της. Επίσης έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή.

 

Ο παρών ιστότοπος περιλαμβάνει ειδικούς συνδέσμους (links, hyperlinks, banners) προς άλλους διαδικτυακούς τόπους τους οποίους επισκέπτεται ο επισκέπτης-χρήστης κατ’ επιλογή του και οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων προσώπων. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τους όρους διαχειρίσεως και προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που ακολουθούν αυτοί οι διαδικτυακοί τόποι.

Σε κάθε περίπτωση, ο επισκέπτης-χρήστης του διαδικτυακού μας τόπου έχει δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης σχετικά με τα τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας.

 

  1. Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Ολόκληρο το περιεχόμενο του ιστότοπου www.hapiend.gr ανήκει στην BELHORIZON ENTERPRISE LTD και διέπεται από τις σχετικές εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση προστατευόμενα δικαιώματα τρίτων.

Απαγορεύεται χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της BELHORIZON ENTERPRISE LTD η ολική ή η εν μέρει τροποποίηση, δημοσίευση, αναπαραγωγή, παρουσίαση ή με άλλον τρόπο χρήση του περιεχομένου του ιστότοπου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς. Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η μεμονωμένη χρήση των παραπάνω στοιχείων υπό την προϋπόθεση ότι θα συνοδεύεται από ευκρινή και διακριτή αναφορά στην πηγή προέλευσης αυτών.

 

  1. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Λοιποί Όροι

Η παρούσα σύμβαση χρήσεως διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο, αρμόδια δε δικαστήρια για την ερμηνεία των παρόντων όρων καθώς και για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς προκύψει από την παρούσα σύμβαση χρήσεως ορίζονται αποκλειστικά τα δικαστήρια της Αθήνας.

Εάν κάποιος όρος από τους παρόντες κριθεί αντίθετος προς τον νόμο, και ως εκ τούτου άκυρος ή ακυρώσιμος, παύει να ισχύει χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των υπόλοιπων όρων.

 

  1. Επικοινωνία μαζί μας

E-mail: [email protected]

Τηλέφωνο: 2313 253 300

 

 

 

Contact to Listing Owner

Captcha Code